Servei de logística

ABASTIMENT CONTINU I LLIURAMENTS EN 24H

pagina donde conocer personas A Daunis estem preparats per a una àmplia varietat de requeriments. Lliurament en menys de 24 hores de l’estoc, diverses seus de lliurament… Adaptabilitat i eficàcia són els millors adjectius que descriuen el nostre departament de logística i lliurament de materials. L’experiència en cada un dels serveis que oferim fa que des del nostre sistema logístic controlem els detalls importants (control d’embalatges i del contingut; hora d’enviament). Una gestió eficient, dinàmica i flexible que s’adapta a cada client de forma personalitzada.

LOGÍSTICA DAUNIS PER INDÚSTRIES I OEM

Confia en Daunis per al transport, emmagatzematge, manipulació i recollida dels teus subministraments per a instal·ladors o per a la indústria.

Si el ritme dels lliuraments s’ha d’adaptar al teu programa de fabricació, podem programar les comandes.

Si consumeixes articles en quantitat o característiques no habituals podem emmagatzemar un estoc de seguretat.

Els nostres SGA amb radiofreqüència i magatzem robotitzat ens permet el control dels embalatges i el seu contingut, informació de línies de comanda pendents, albarans amb els teus codis d’article, albarans signats accessibles via web…

Contacta'ns

Truca'ns 93 745 74 00
Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.