Tot el que cal saber sobre el Pla 2019 Renova’t Indústria

Sabies que ara pots renovar els equips auxiliars de la teva indústria amb grans avantatges i millorar l’eficiència energètica de tota l’empresa?

Un dels factors de major importància i en auge en els últims temps és l’eficiència energètica. A més d’aconseguir un món sostenible i un futur millor, a les indústries ens interessa usar els menors recursos possibles per obtenir el màxim rendiment de la nostra productivitat.
El programa Pla 2019 Renova’t Indútria és una nova via d’actuació que atorga l’ICAEN (Institut Català d’Energia) per impulsar la renovació dels equips industrials auxiliars a Catalunya.

Si no coneixes aquest tipus d’ajudes proporcionades per la Generalitat de Catalunya i els fabricants adherits, o el havies deixat passar i vols reprendre-ho, has de saber que encara ets a temps de beneficiar-te. En aquest post t’ho expliquem tot.

 

Un dels factors de major importància i en auge en els últims temps és l’eficiència energètica”

 

¿Qué és el Pla 2019 Renova’t Indústria?

El Pla 2019 Renova’t Indústria és una ajuda que concedeix l’ICAEN a les empreses industrials catalanes que s’adhereixin al pla. Consisteix en una ajuda mitjançant descomptes i avantatges a través dels fabricants i proveïdors per realitzar la renovació dels equips industrials auxiliars amb l’objectiu d’avançar cap a un model energètic més eficient.

Els teus equips no compleixen amb la normativa? Vols avançar i progressar amb la teva empresa sent encara més competitiu? Vols renovar els teus equips?
El malbaratament energètic és un dels pilars perquè qualsevol empresa pugui reduir costos, a més del compliment i els requisits tècnics d’eficiència energètica necessaris.

Amb aquest pla, i acudint a proveïdors com Daunis que ja estan adscrits al pla, et pots beneficiar de:

– Estudis gratuïts d’eficiència energètica en aire comprimit.
– Ampliació de les garanties.
– Reducció dels costos de manteniment.


Quins equips es poden subvencionar?

A continuació et detallem quins són els equips industrials auxiliars que pots renovar. També pots trobar tota la informació sobre altres equips en la pàgina web de l’ICAEN relacionada amb Pla 2019 Renova’t Indústria.

Pots renovar els equips relacionats amb compressors d’aire però tingues en compte que, per adherir-te al pla, els compressors d’aire a renovar han de complir els requisits següents:

• Marcat CE.
• El seu motor de compressió haurà de ser com a mínim IE3.
• Sempre que el procés, o les necessitats del client final ho permetin, els compressors disposaran de recuperador de calor integrat.
• Disponibilitat de control i comunicació del compressor.
• Variador de freqüència incorporat al motor del compressor.

Daunis distribueix les principals marques de compressors d’aire perquè renovis els teus equips.

 

Ara ja coneixes tots els equips que pots renovar amb Daunis per obtenir una major eficiència energètica i començar a ser més competitiu.


A qui va dirigit?

Es poden acollir al Pla 2019 Renova’t Indústria totes les empreses i plantes industrials situades en el territori de Catalunya.


Per què adherir-me al Pla?

L’empresa pot estalviar econòmica i energèticament en substituir i optimitzar els seus compressors d’aire, reduint els costos associats al consum i millorant el seu rendiment. Es tracta d’una inversió que vam començar a recuperar immediatament ja que les factures d’energia es redueixen.

Es millora la qualitat i l’eficiència energètica dels equips, a la vegada que ens vam sumar a la consciència d’un model energètic més sostenible amb el medi ambient.


Fins quan em puc acollir al Pla Renova’t?

La campanya de l’ICAEN ofereix aquests ajuts durant tot el 2019 perquè qualsevol empresa que vulgui renovar els seus equips industrials auxiliars obtingui descomptes i avantatges.


On acudir per renovar els equips?

L’ICAEN compta amb la col·laboració dels principals fabricants i distribuïdors d’equips industrials auxiliars i, entre ells, estem nosaltres.

Ingersoll Rand i Daunis (com a distribuïdor oficial de la marca) s’han unit a la campanya Pla 2019 Renova’t Indústria com a proveïdors i empreses adherides. Això vol dir que et podràs beneficiar dels avantatges i els descomptes establerts amb l’ICAEN per millorar les teves equips en plantes industrials ubicades a Catalunya. Nosaltres ens encarreguem de les gestions necessàries per a la millora i renovació dels equips mitjançant els ajuts de l’ICAEN, a més de la instal·lació dels mateixos. I tot sense haver de fer cap tràmit per part teva.

A més, Daunis i Ingersoll Rand, ampliarem els terminis perquè també puguis gaudir dels nostres avantatges durant el primer trimestre de 2020.

Sol·licita informació de les nostres ofertes perquè la teva indústria sigui més competitiva. Si tens alguna consulta o vols comentar qualsevol aspecte relacionat amb el pla, truca’ns o posa’t en contacte amb nosaltres.

Ingersoll Rand i Daunis amb el Pla 2019 Renova’t Indústria de l’ICAEN..
Impulsem les energies netes per a un nou model energètic.

Publicat el Categories Indústria, Subvencions
Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.