Landing Marcas

KSB és un dels principals fabricants de bombes i vàlvules industrials del món

KSB és una empresa alemanya líder mundial en la fabricació d’equips per al transport de fluids a l’edificació, la indústria i el transport d’aigües nets i residuals.

Fundada el 1881 a Frankenthal, Alemanya, KSB és present avui dia a tots els continents amb les seves pròpies empreses de producció i tallers de servei. KSB va adquirir la prestigiosa marca espanyola ITUR pel qual qualsevol model o recanvi d’ITUR té la seva continuïtat o substitució per un article KSB.

Estàs a Barcelona i busques solucions de drenatge, proveïment d’aigua o climatització i fins i tot opcions d’automatització? A Daunis podem assessorar-te perquè trobis el producte i/o eina de la prestigiosa marca KSB més adequada per dur a terme el teu projecte i/o instal·lació.

Llámanos ahora,
Somos distribuidores oficiales


Te ayudamos a elegir los equipos y las marcas adecuadas ofreciendo mejoras técnicas y soluciones para aumentar el rendimiento de la instalación.

Distribuïdors oficials KSB a Barcelona

Com a distribuïdor oficial de KSB a Barcelona, Daunis et pot subministrar tots els equips de bombament d’aquesta reconeguda companyia. A més, posem a la teva disposició tota la nostra experiència i la de KSB en enginyeria per a assessorar-te en el disseny del teu projecte i triar els equips que millor s’ajustin a les teves necessitats.

Si et trobes en l’àrea de Barcelona o voltants podem ajudar-te a trobar la solució de la companyia KSB més adequada per al teu projecte o instal·lació. Completa el formulari de dalt i rep l’assessorament i l’acompanyament que necessites.

Productes KSB a Barcelona:

 • Drenatge
  Instal·lacions per al transport segur d’aigües residuals. KSB té la solució òptima per a qualsevol tasca de drenatge en instal·lacions de dutxa i bany, garatges o entrades de vehicles.
 • Abastament d’aigua:
  Els equips de KSB es poden utilitzar en tots els processos de l’abastament d’aigua, des del transport fins l’ emmagatzematge i abastament.
 • Climatització.
  KSB es fabricant d’una gamma complerta de bombes que cobreixen qualsevol necessitat en calefacció, ventilació i aire condicionat.

 • Aigua
  La tecnologia innovadora de KSB pot aplicar-se a l’abstracció i gestió d’aigües subterrànies, el tractament de l’aigua i plantes de dessalinització i el seu transport i distribució.
 • Indústria
  Les bombes i vàlvules industrials de KSB estan dissenyades per a treballar en les condicions més adverses aconseguint els més alt nivells de seguretat. Abasten quasi tots els requisits dels procediments industrials proporcionant un servei eficient, durador i ecològic.
 • Mineria
  KSB proporciona també solucions per a extraccions de fluids amb alt contingut de sòlids per a l’aplicació en mineria i dragatges.
 • Automatització
  A Daunis també podem subministrar-te tot l’equipament necessari per l’automatització de qualsevol procés dels anteriorment descrits, sempre amb la garantia de l’empresa KSB.

Daunis es una empresa referente en el sector del suministro de productos de calidad para instaladores y proyectos industriales:

Bajo una misma empresa puedes encontrar cualquier equipo que necesites para el diseño de instalaciones industriales, climatización, fontanería, bombeo, energías renovables…

Gracias a la experiencia acumulada desde su fundación en 1855, Daunis te ofrece asesoría especializada: no dudes en consultar con nuestros técnicos. Tanto los técnicos de venta como los servicios técnicos están a tu disposición para resolver cualquier duda que te pueda surgir en cualquier momento.

Fieles a nuestra máxima “Nuestra experiencia a tu servicio”, siempre estaremos a tu lado cuando necesites un producto y te ayudaremos a escoger el equipamiento más adecuado para tu proyecto.

CONTACTA CON NOSOTROS

¿Necesitas hablar directamente con nuestros expertos?

“No valoramos memorias, desarrollamos soluciones”

Responsable de Oficina Técnica

Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.