Instrumentació i control industrial

 

La Divisió Industrial de Daunis distribueix productes d’instrumentació, regulació i control de fluids i gasos per a processos industrials. El nostre equip tècnic d’especialistes s’encarregarà d’assessorar-te perquè puguis triar la millor solució per al desenvolupament d’automatització de processos, anàlisis, disseny i mesurament.

Disposem d’equips d’instrumentació per al control del cabal, pressió, nivell, temperatura per a l’anàlisi de fluids o gasos. Una àmplia gamma de cabalímetres, manòmetres, transductors, pressòstats, sondes de temperatura, mesuradors de nivell, termòmetres, analitzadors de ph, analitzadors clor i conductivitat.

Si et trobes a Barcelona o voltants, en Daunis trobaràs a marques de primer nivell i solucions d’instrumentació i control de processos industrials. La millor garantia que es fa una bona feina és fer-ho amb els millors. En Daunis l’aposta és col·laborar amb les millors empreses del sector per a assegurar l’èxit en qualsevol projecte, la millora contínua i les condicions més competitives. Per això, busquem els millors partners.

Si tens alguna consulta sobre els equips d’instrumentació i control industrial més adequats per a dur a terme el teu projecte o instal·lació, com a tècnics especialitzats podem ajudar-te a resoldre els teus dubtes via telefònica o de manera presencial, acostant-te als nostres punts de venda situats a Barcelona, on t’assessorarem sobre els instruments més adequats.

Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.