Fluids, automatització i equips industrials

Suministres industrials a Barcelona

Arribem on tú ho necessites

Subministrem als nostres clients industrials i fabricadors de maquinària una àmplia gamma de productes per a les seves instal·lacions generals amb la distribució de marques líders. T’oferim un tracte proper amb l’assessorament tècnic del Dpt. Comercial i especialistes de producte amb el suport d’oficina tècnica.

Si necessites un subministrament industrial per al manteniment de la teva instal·lació per a la conducció, regulació i tractament de fluids o gasos, podem ajudar-te a resoldre els teus dubtes via telefònica o de manera presencial. També pots acostar-te als nostres punts de venda situats a Barcelona, on t’assessorarem sobre les solucions més adequades.

Garantim un servei de lliurament de subministraments industrials a Barcelona o de recollida en les nostres instal·lacions evitant les esperes. Si, per contra, necessites que et tirem una mà amb els teus projectes, en el nostre departament especialitzat de STI (Serveis Tècnics Industrials) podem executar projectes d’implantació de compressors d’aire, refrigeradores d’aigua i bombes així com el manteniment posterior.

Gamma de productes industrials a Barcelona

Materials i eines per a la indústria a Barcelona

Gamma de serveis per a la indústria a Barcelona

En què podem ajudar-te?

Contacta'ns

Truca'ns 93 745 74 00
Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.