Servei de logística

ABASTIMENT CONTINU I LLIURAMENTS EN 24H

En Daunis estem preparats per entregar les teves comandes en menys de 24 hores.També pots recollir les teves comandes en el nostre magatzem logístic o en els punts de venda, 12 hores diàries. Adaptabilitat i eficàcia són els millors adjectius que descriuen el nostre departament de logística i lliurament de materials. L’experiència en cada un dels serveis que oferim fa que des del nostre sistema logístic controlem els detalls importants (control d’embalums i del contingut; hora d’enviament; lliuraments parcials, completes, per lots o per obra; albarans no valorats; albarans signats accessibles via web …) Una gestió eficient, dinàmica i flexible que s’adapta a cada client de forma personalitzada.

LOGÍSTICA DAUNIS PER INSTAL·LADORS

Confia en Daunis per al transport, emmagatzematge, manipulació i recollida dels teus subministraments per a instal·ladors o per a la indústria.

  • Abastament continu

Assegurem l’estoc de tots els nostres clients gràcies a unes instal·lacions amb 4.000m2 de superfície.

  • Control i seguretat

Sistema de control tecnològic per radiofreqüència i robotització de l’estoc a les nostres instal·lacions.

  • Agilitat de transport

Un servei de lliurament en menys de 24 hores. Amb l’agilitat i la fiabilitat que necessita una instal·lació professional.

Contacta'ns

Truca'ns 93 745 74 00
Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.