Sistema contra incendis a Barcelona

 

A Daunis t’animem a prendre les mesures necessàries per a protegir les teves instal·lacions, siguin del tipus que siguin, amb sistemes innovadors de detecció, alerta, senyalització i extinció.

T’oferim una àmplia gamma de sistemes contra incendis com a xarxes, extintors, detectors i centraletes de fums, il·luminació d’emergència i fins i tot sistemes d’extracció de fums per conductes i reixes. Si resideixes a Barcelona o voltants veuen a visitar-nos a les nostres botigues oficials: comptem amb més de 40.000 referències en estoc.

Si necessites assessorament sobre algun producte de contraincendio en particular, com a tècnics especialitzats podem ajudar-te a resoldre els teus dubtes via telefònica o de manera presencial, acostant-te als nostres punts de venda situats a Barcelona.

Garantim un servei de lliurament de productes de contra incendis en menys de 24h o de recollida en les nostres instal·lacions evitant les esperes.

Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.