Distribuïdora de canonades i connexions

 

La Divisió Industrial de Daunis disposa de sistemes de canonades plàstiques i metàl·liques per a tipus de processos industrials. Com a empresa distribuïdora, ens encarregarem d’assessorar-te perquè puguis triar la millor solució per a la canalització d’aigua, aire comprimit, fluids i gasos.

Disposem de canonades en estoc i tots els complements i eines per a muntar un sistema: brides, ràcords, mànegues, connexions, endolls ràpids, i fins i tot solucions de suportación, estanquitat i aïllament. Si et trobes a Barcelona o voltants, troba en Daunis el teu distribuïdor professional per a trobar els millors sistemes per a canalitzacions de fluids i gasos.

Treballem amb marques de primer nivell perquè puguis accedir a tota mena de sistemes de canonades, com per exemple de ferro, coure, acer inoxidable premsatge, PVC pressió, PPR, multicapa, PEX, polibutilè, i d’alumini per a xarxes d’aire comprimit.

Si tens alguna consulta sobre les canonades i complements més adequades per a dur a terme el teu projecte o instal·lació industrial, com a tècnics especialitzats podem ajudar-te a resoldre els teus dubtes via telefònica o de manera presencial, acostant-te als nostres punts de venda situats a Barcelona, on t’assessorarem sobre les solucions més adequades.

Garantim un servei de lliurament de canonades i connexions professionals en menys de 24h o de recollida en les nostres instal·lacions evitant les esperes.

Productes de canonades i connexions a Barcelona

Els millors sistemes per a canalitzacions d'aigua, aire i fluids.

Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.