SOBRE NOSALTRES

DES DE 1855 AL SERVEI DE LA INDÚSTRIA I L'INSTAL·LADOR

Des de la nostra fundació, hem incorporat pels nostres clients, productes i serveis al ritme que les tecnologies s’implementaven. Oferim en una única organització gammes que habitualment estan aïllades perquè els nostres clients n’obtinguin avantatges. Industrial, més climatització, més fontaneria, més pneumàtica, més compressors, més servei tècnic, més bombeig, més renovables, més… En l’actualitat, la nostra proposta és la més amplia del mercat. Daunis és per això un referent a tota Catalunya. L’assessorament tècnic el proporciona un equip humà que reuneix persones experimentades amb especialistes de producte i amb el suport d’oficina tècnica i del departament de servei tècnic industrial. El tracte personalitzat és essencial en tots els departaments: comercials de botiga, tècnics de venda externs, tècnics interns, servei tècnic i logística. Contacte personal mantingut al llarg del temps. La voluntat de servei es manifesta en tota l’organització des de la selecció de primeres marques i l’oferta de serveis complementaris, fins als horaris comercials i logístics.

HISTÒRIA

Més de 160 anys al teu costat

Daunis és una empresa familiar que compta amb més de 160 anys d’antiguitat. Una història de compromís amb els nostres clients.

Fundada l’any 1855 a Sabadell per Llorenç-Daunis i Cortada com un taller de caldereria i fabricació artesanal, Daunis ha evolucionat per convertir-se en un referent en el sector de la distribució de subministraments per a la indústria i els instal·ladors.

Actualment l’empresa està dirigida per la cinquena generació, i sota el lema “La nostra experiència al seu servei“, Daunis es segueix desenvolupant per oferir millores contínues a tots els nostres clients.

EQUIP

Un gran equip crea un gran servei

La nostra capacitat de servei destaca per un tracte proper i assessorament tècnic durant tot el procés de compra. Som un equip format per més de 80 persones que treballen per oferir-te el millor tracte. Un exemple d’això són les nostres botigues, on trobaràs un equip experimentat i compromès que t’ajudarà a trobar les millors solucions.

A Daunis pensem globalment i posem a la teva disposició un experimentat equip de professionals per oferir-te el servei que necessites.

DAUNIS MÉS A PROP QUE MAI

Visita les nostres instal·lacions

Si tens qualsevol dubte o vols venir a les nostres instal·lacions, tens dos punts de venda amb una àmplia gamma de productes i existències i oficines on solucionarem qualsevol dubte.

Equipament, serveis, logística, maquinària i solucions per als nostres clients.

Oficines Centrals

El nostre equip d'assessors comercials a la teva disposició.

Botiga Terrassa

La teva botiga molt a prop del Centre Comercial Parc Vallès.

Botiga Sabadell

La teva botiga a la zona sud de la ciutat, prop de l'aeroport.

Serveis tècnics industrials

Àmplia nau amb un taller de reparació, oficines i magatzem amb maquinària de lloguer.

Contacta'ns

Truca´ns 93 745 74 00
Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.