Suministres de fontaneria a Barcelona

 

En Daunis disposem de tècnics especialitzats en lampisteria que t’oferiran les millors solucions per a la conducció d’aigua: instal·lació, reparació i distribució.

Com a distribuïdors de les millors marques, tenim productes d’aixeteria, sanitaris, sistemes d’evacuació, reg i jardineria i fins i tot solucions per a piscines com a cloració salina. Amb el nostre assessorament trobaràs la millor solució per a qualsevol sistema relacionat amb la conducció i distribució d’aigua.

Si tens alguna consulta sobre els productes de lampisteria més adequats per a dur a terme el teu projecte o instal·lació, com a tècnics especialitzats podem ajudar-te a resoldre els teus dubtes via telefònica o de manera presencial, acostant-te als nostres punts de venda situats a Barcelona, on t’assessorarem sobre les solucions més adequades.

Garantim un servei de lliurament de productes de lampisteria en menys de 24h o de recollida en les nostres instal·lacions evitant les esperes.

Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.