Sistemes de producció ACS

 

Porta el confort de l’aigua calenta a les instal·lacions domèstiques i industrials. Comptem amb una àmplia gamma d’equips de reduïdes dimensions, d’altes potències i per a ús solar, amb tota la innovació: bombes de calor ACS, sistema solar, escalfadors, termos elèctrics i acumuladors.

Els equips ACS que tenim disponibles en Daunis produeixen l’aigua calenta sanitària adequada per a cada ocasió. Disposem d’un gran nombre d’alternatives disponibles en funció de les necessitats que tinguis. No importa si es tracta d’una domèstica, comercial o terciària: sigui la que sigui en Daunis podem ajudar-te.

Si tens alguna consulta sobre els equips ACS més adequats per al teu projecte o instal·lació, com a tècnics especialitzats podem ajudar-te a resoldre els teus dubtes via telefònica o de manera presencial, acostant-te als nostres punts de venda, on t’assessorarem sobre els productes més adequats.

Garantim un servei de lliurament d’equips ACS professionals en menys de 24h o de recollida en les nostres instal·lacions evitant les esperes.

Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.