Valvuleria industrial

 

La Divisió Industrial de Daunis disposa de productes per al control, regulació i circulació de tota mena de fluids i gasos per a tota classe d’indústries i processos. El nostre equip tècnic d’especialistes s’encarregarà d’assessorar-te perquè puguis triar la millor solució per a controlar el pas d’un fluid per un conducte o canonada.

Disposem de vàlvules industrials i electrovàlvules tan diverses com de regulació, de seguretat, d’interrupció i fins i tot per a aplicacions específiques. Si estàs a Barcelona o voltants, troba en Daunis a un distribuïdor de vàlvules i electrovàlvules de marques de primer nivell per a la circulació de tota mena de fluids i gasos.

A més, la nostra selecció de valvulería industrial està fabricada en llautó, bronze, ferro, acer inoxidable, alumini i fins i tot, PVC.

Si tens alguna consulta sobre els equips de vàlvules i electrovàlvules industrials més adequades per a dur a terme el teu projecte o instal·lació, com a tècnics especialitzats podem ajudar-te a resoldre els teus dubtes via telefònica o de manera presencial, acostant-te als nostres punts de venda situats a Barcelona, on t’assessorarem sobre els productes que millor s’ajustin a les teves necessitats.

Garantim un servei de lliurament de valvulería industrial en menys de 24h o de recollida en les nostres instal·lacions evitant les esperes.

Vàlvules i electrovàlvules a Barcelona

Dissenyades per a controlar el pas d'un fluid per un conducte o canonada

De cabal i de pressió

Veure marques

Vàlvules de regulació, limitació i control

Per a líquids i gasos

Veure marques

Vàlvules de seguretat, retenció i dempeus

Seient reclinat, coaxials…

Veure marques

Vàlvules per a aplicacions específiques

Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.