SERVEI D'OFICINA TÈCNICA

SUPORT TÈCNIC AL PROFESSIONAL

Amb el nostre suport podràs oferir als teus clients un servei de major nivell tècnic.

Un departament de consultoria format per enginyers professionals i experimentats on t’ajudem a resoldre qualsevol dubte tècnic i a calcular els teus projectes en instal·lacions professionals que tinguin lloc a Barcelona o voltants.

En Oficina Tècnica trobaràs una ajuda imprescindible per a finalitzar els teus projectes, amb la serietat i l’honestedat dels tècnics especialitzats de Daunis. Si et trobes per la zona de Barcelona o voltants podem oferir-te el nostre suport a través de la nostra oficina tècnica per a instal·ladors.

El nostre equip de tècnics especialitzats et proporcionaran el suport tècnic que necessites com a instal·lador per a començar, continuar o acabar els projectes del sector industrial que tinguis entre mans.

Si el teu projecte té lloc a Barcelona no dubtis a comptar amb la nostra oficina tècnica per a instal·ladors. Compta amb nosaltres com el teu aliat estratègic per a dur a terme els teus projectes d’instal·lació.

Coneixes les innumerables avantatges dels conductes tèxtils en climatització?

Els conductes tèxtils tenen un camp d’aplicació immens, a més a més de ser una solució econòmica i molt eficient per la conducció, distribució i difusió d’aire en grans espais tant industrials com comercials. 

ANAR AL BLOG

Oficina Tècnica per a Instal·ladors

T'ajudem a calcular els teus projectes.

  • Energies renovables

Projectes d’aerotèrmia, energia solar tèrmica, fotovoltaica i geotèrmia.

  • Calefacció

Projectes de calderes domèstiques i industrials, radiadors de baixa Tª i terra radiant.

  • Aire Condicionat

Projectes de conductes: cassets, canonades, sistemes de volum variable.

  • Diversos

Projectes d’intercanviadors: climatització de naus industrials amb aerotermos, fancoils…

Contacta'ns

Truca'ns 93 745 74 00
Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.