Servei de logística

Serveis de logística per a Instal·ladors en 24h


A Daunis podràs recollir les teves comandes en el nostre magatzem de manera immediata o en els punts de venda a Barcelona durant 12 hores al dia ininterrompudament.

El nostre sistema de transport consta d’una combinació de rutes fixes de transport diari, i lliuraments a obra amb flexibilitat per a l’instal·lador.

Treballem amb un sistema de gestió de magatzem (SGA) per radiofreqüència, un sistema de càlcul i control d’estoc (SCM) que ens assegura una gestió òptima en les nostres instal·lacions.
Un sistema de traçabilitat per a tenir controlats les teves comandes en tot moment. Una gestió eficient, dinàmica i flexible que s’adapta a cada client de forma personalitzada.

Podem dir que l’adaptabilitat i eficàcia són els millors adjectius que descriuen el nostre departament de logística i lliurament de materials per a instal·ladors. Si et trobes en l’àrea de Barcelona o voltants i estàs buscant material per a dur a terme una instal·lació acudeix als nostres punts de venda: disposem de més de 40.000 referències en estoc.

L’experiència en cadascun dels serveis que oferim fa que des del nostre sistema logístic controlem els detalls importants com: control d’embalums i del contingut, l’hora d’enviament, els lliuraments parcials, completes, per lots o per obra, albarans no valorats fins a albarans signats accessibles via web, entre altres.

T’oferim una gestió eficient, dinàmica i flexible que s’adapta a cada client de forma personalitzada.

 

LOGÍSTICA DAUNIS PER A INSTAL·LADORS A BARCELONA

Confia en Daunis per al transport, emmagatzematge, manipulació i recollida dels teus subministraments per a instal·ladors o per a la indústria.

  • Abastament continu

Assegurem l’estoc de tots els nostres clients gràcies a unes instal·lacions amb 4.000m2 de superfície.

  • Control i seguretat

Sistema de control tecnològic per radiofreqüència i robotització de l’estoc a les nostres instal·lacions.

  • Agilitat de transport

Un servei de lliurament en menys de 24 hores. Amb l’agilitat i la fiabilitat que necessita una instal·lació professional.

Contacta'ns

Truca'ns 93 745 74 00
Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.