Bomba industrial a Barcelona

 

La divisió industrial de Daunis disposa de solucions de bombament i dosatges de tota mena de fluids per a tota classe d’indústries i processos.

Disposem d’equips de bombes i electrobombes tan diversos com bombes centrífugues, de desplaçament positiu, pneumàtiques, submergibles i fins i tot complements per a sistemes de bombament. Troba en Daunis els equips més populars i les marques de primer nivell per a la impulsió i distribució de fluids en qualsevol mena d’instal·lació industrial.

El nostre equip tècnic d’especialistes s’encarregarà d’assessorar-te perquè puguis triar la millor solució de bombes industrials i així, resoldre totes les teves consultes per al teu projecte o instal·lació. Com a tècnics especialitzats podem ajudar-te a resoldre els teus dubtes via telefònica o de manera presencial, acostant-te als nostres punts de venda o oficines centrals situats a Barcelona.

Garantim un servei de lliurament de bombes i electrobombes professionals en menys de 24h o de recollida en les nostres instal·lacions evitant les esperes.

Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.