Solucions d’automatització industrial a Barcelona

 

Els nostres tècnics i comercials poden oferir-te solucions per a l’automatització del moviment de les teves instal·lacions i maquinàries industrials.

Disposem de productes de pneumàtica, de buit, d’hidràulica i d’electricitat. Troba en Daunis els productes i les marques de primer nivell per a la conducció de fluids, gasos i aire comprimit en qualsevol mena d’instal·lació industrial.

Si tens alguna consulta sobre les solucions d’automatització més adequades per al teu projecte o instal·lació, com a tècnics especialitzats podem ajudar-te a resoldre els teus dubtes via telefònica o de manera presencial, acostant-te als nostres punts de venda situats a Barcelona, on t’assessorarem sobre els productes més adequats.

Tenim en estoc una àmplia gamma de productes per a l’automatització per a garantir un servei de lliurament professional o de recollida en les nostres instal·lacions, evitant les esperes.

Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.