Solucions per al tractament de l’aigua

Els nostres tècnics s’encarregaran d’assessorar-te perquè puguis triar la millor solució per a aconseguir un cicle de l’aigua òptim.

Disposem d’equips de tractaments d’aigua tan diversos de filtració, desinfecció, dosatge, descalcificació, osmosis inversa i fins i tot dipòsits per a aigües netes i residuals. Troba en Daunis el teu equip indispensable de tractament d’aigua.

Tant si es tracta d’ús domèstic, com a industrial, confia en les millors marques i en els experts més qualificats per a les teves instal·lacions. No importa el lloc de la instal·lació: sigui el que sigui en Daunis podem ajudar-te.

Si tens alguna consulta sobre els equips de tractament d’aigua més adequats per al teu projecte o instal·lació, com a tècnics especialitzats podem ajudar-te a resoldre els teus dubtes via telefònica o de manera presencial, acostant-te als nostres punts de venda, on t’assessorarem sobre els productes més adequats.

Garantim un servei de lliurament d’equips de tractament d’aigua professionals en menys de 24h o de recollida en les nostres instal·lacions evitant les esperes.

Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.