Distribuïdors de canonades i accessoris

 

Un ampli ventall de canonades i racordajes per a instal·ladors, a més dels materials necessaris per a la seva instal·lació.

Troba els accessoris de canonades més habituals en les teves instal·lacions amb una gran varietat de materials per a soldar, premsar i connexions ràpides (press-fitting). Treballem amb desenes de marques de primer nivell perquè puguis accedir a tota mena d’accessoris de canonades, com per exemple de ferro, acer inoxidable i coure, PVC pressió, xarxes per a aire comprimit, buit i gasos inerts fins a polietilè soldat o amb junta.

Les canonades i accessoris que tenim disponibles estan composts pels materials i components més adequats per a cada ocasió. Disposem d’un gran nombre d’alternatives disponibles en funció de les necessitats que tinguis.

Si tens alguna consulta sobre els accessoris de canonades més adequats per al teu projecte o instal·lació, com a tècnics especialitzats podem ajudar-te a resoldre els teus dubtes via telefònica o de manera presencial, acostant-te als nostres punts de venda, on t’assessorarem sobre els productes més adequats.

Garantim un servei de lliurament de canonades i accessoris en menys de 24h o de recollida en les nostres instal·lacions evitant les esperes.

Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.