Solucions per bombeig i dosificació a Barcelona

Assessorem professionals sobre la mena de bomba més adequada per a cada necessitat, tant domèstica com industrial, comptant amb la tecnologia més avançada en sistemes de bombament i per a tota mena de fluids.

Si estàs buscant una solució de bombes hidràuliques i fluids a Barcelona o en l’àrea metropolitana podem ajudar-te: el nostre compromís és oferir-te productes amb la millor qualitat i eficiència.

Tenim a la teva disposició un equip de professionals experts, tècnics comercials, enginyers amb àmplia experiència i formació en bombes hidràuliques per a oferir-te solucions de bombament i dosatge tant per a instal·ladors com indústries i processos. El nostre equip tècnic pot realitzar una visita a les teves instal·lacions i assessorar-te per a triar la millor bomba.

Disposem de punts de venda a Sabadell i Terrassa, i podem desplaçar-nos a la teva instal·lació per a valorar les opcions davant el teu projecte.
A més, comptem amb un servei logístic de primer nivell que garanteix lliuraments en terminis molt curts de temps, per la qual cosa podem ajudar-te a aconseguir la solució més encertada.

Comptem amb la representació de les principals marques del mercat de bombes i electrobombes, formació i suport directe dels millors fabricants que ens permeten oferir-te la solució òptima a qualsevol aplicació.

Et garantim un subministrament ràpid, ja que disposem estoc de bombes circuladoras, bombes d’augment de pressió, grups contra incendis, bombes submergibles, bombes de buidatge, bombes residuals i trituradores, estacions d’elevació, bombes dosificadores, bombes de piscina fins a control, dipòsits i complements per a les teves instal·lacions.

Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.