Solucions de climatització, tractament d’aigua i altres a Barcelona

 

A Daunis som professionals en calefacció des de 1976 per a instal·lacions domèstiques i industrials. T’oferim productes per a la climatització, tractament d’aigües i altres amb la millor qualitat i eficiència, ja que som distribuïdors de les millors marques.

Amb la nostra gamma de productes aconseguiràs un baix cost energètic, una menor contaminació amb el màxim confort i el nostre assessorament personalitzat per a les instal·lacions industrials que precisin de climatització o tractament d’aigua.

En tractament d’aigua, els nostres tècnics t’assessoraran per a aconseguir la millor solució en filtració, desinfecció, dosatge, descalcificació, osmosis inversa i per a aconseguir un cicle de l’aigua perfecte.

Garanteix la climatització i assegura un òptim tractament de l’aigua amb les nostres solucions que lliurem en menys de 24h o que pots venir a recollir a les nostres instal·lacions evitant les esperes.

Productes de climatització, tractament d'aigua i altres a Barcelona

Climatització d'alta precisió per a grans instal·lacions

Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.