Solucions de fred i calor industrial a Barcelona

 

DAUNIS comercialitza refrigeradores d’aigua industrials i chillers de marques de primer nivell: MTA, PARKER, TRANE, CARRIER, SMC, PFANNENBERG, KEYTER, LAUDA. Subministrem sistemes complets per a la refrigeració de processos: canonades, aïllament, vàlvules, regulació, bombes, dipòsits, bescanviadors de calor, filtres i descalcificadors. Més de 35 anys en el sector ens avalen en la venda, reparació i manteniment de refrigeradores d’aigua industrials i chillers.

Si ets una empresa, ingenieria o instal·lador industrial, dona’t suport en l’experiència del nostre equip.

Oferim solucions tèrmiques de fred i calor industrial tan diverses com bescanviadors ALFA LAVAL, calderes i grups tèrmics BAXI, refrigeració d’armaris elèctrics PFANNENBERG. i aire condicionat de marques referents com PANASONIC, BAXI, HEATSUN AIR, HAIER, DAIKIN, LG, SAMSUNG.

Si et trobes a Barcelona o voltants, aconsegueix en Daunis el teu distribuïdor professional per a trobar els millors productes de fred i calor industrial.

Si tens alguna consulta sobre els equips tèrmics de fred i calor més adequats per a dur a terme el teu projecte o instal·lació industrial, com a tècnics especialitzats podem ajudar-te a resoldre els teus dubtes via telefònica o de manera presencial, acostant-te als nostres punts de venda situats a Barcelona, on t’assessorarem sobre les solucions més adequades.

Productes de fred i calor a Barcelona

Equips d'alt rendiment per a grans espais

Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.