Servei de logística

Logística industrial a Barcelona

A Daunis estem preparats per a una àmplia varietat de requeriments per a la logística industrial a Barcelona.

Adaptabilitat i eficàcia són els millors adjectius que descriuen el nostre departament de logística i lliurament de materials.

L’experiència en cadascun dels serveis que oferim fa que des del nostre sistema logístic controlem tots els detalls (control d’embalums, seguiment del contingut, hora d’enviament, entre altres).

Garantim una gestió eficient, dinàmica i flexible que s’adapta a cada client de forma personalitzada. A més, com a distribuïdors logístics de primer nivell oferim un servei de lliurament en menys de 24h (ja que disposem d’un ampli estoc de peces) o de recollida en les nostres instal·lacions evitant les esperes.

Troba a Barcelona la seu més pròxima a la teva localització i compta amb tots els productes, peces i eines més adequats per a realitzar el teu projecte i/o instal·lació gràcies al nostre servei de logística industrial.

PROVEÏDORS D'INDÚSTRIA LOGÍSTICA A BARCELONA

Confia en Daunis pel transport, magatzematge, manipulació i recollida dels teus subministraments per a instal·ladors o per a la indústria.

  • Comandes programades

Si el ritme dels lliuraments s’ha d’adaptar al teu programa de fabricació, podem programar les comandes.

  • Estocs adaptats

Si consumeixes articles en quantitat o característiques no habituals podem emmagatzemar un estoc de seguretat.

  • Control i seguretat

Els nostres SGA amb radiofreqüència i emmagatzem robotitzat ens permet el control dels embalatges i el seu contingut, informació de línies de comanda pendents, albarans amb els teus codis d’article, albarans signats accessibles via web…

Contacta'ns

Truca'ns 93 745 74 00
Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.