Accessoris i eines a Barcelona

 

A Daunis disposem d’accessoris i eines perquè el teu taller estigui completament equipat: des de les eines més bàsiques fins a les més especialitzades.

Treballem amb marques de primer nivell perquè puguis realitzar una instal·lació amb els accessoris i eines que necessitis per a dur-la a terme. T’oferim una àmplia gamma d’eines manuals, material per a soldadures, eines elèctriques com a trepants o màquines de premsar, productes de fixació com els adhesius i fins a eines d’instrumentació, com a termòmetres i analitzadors. Si resideixes a Barcelona o voltants veuen a visitar-nos a les nostres botigues oficials: comptem amb més de 40.000 referències en estoc.

Si necessites assessorament sobre algun accessori o eina en particular, com a tècnics especialitzats podem ajudar-te a resoldre els teus dubtes via telefònica o de manera presencial, acostant-te als nostres punts de venda situats a Barcelona.

Garantim un servei de lliurament d’accessoris i eines en menys de 24h o de recollida en les nostres instal·lacions evitant les esperes.

Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.