Apostem per l’eficiència i el benestar de les teves instal·lacions

Des de 1976, Daunis assessora a professionals de la calefacció en instal·lacions domèstiques i industrials. Som distribuïdors de les principals marques per a oferir-te productes amb la millor qualitat i eficiència.

Aconsegueix la solució (o solucions) més òptimes per a assegurar el benestar tèrmic en interiors, tant de llars com de negocis. En Daunis disposem d’una enorme varietat de productes de calefacció perquè puguis decidir quin sistema serà el més beneficiós per a l’espai en concret que desitges garantir el benestar tèrmic.

Disposa del màxim confort en les teves instal·lacions, amb baixos costos energètics, menor contaminació i un assessorament personalitzat segons les necessitats de la teva instal·lació. Si et trobes a Barcelona o voltants tenim disponibles per a tu una àmplia oferta de productes de calefacció: calderes de gas, calderes de gasoil, calefacció elèctrica, termòstats i regulació, radiadors i tovallolers, entre altres.

Els equips de generació de calor són molt variats. A més, hi ha un gran nombre d’alternatives disponibles en funció de les necessitats que tinguis. Tant si es tracta d’una bomba circuladora com si necessites complements per a les teves instal·lacions, confia en les millors marques i en els experts més qualificats per a les teves instal·lacions i les teves necessitats tèrmiques. No importa si es tracta d’una instal·lació domèstica, comercial o terciària: sigui la que sigui en Daunis podem ajudar-te. Així ho portem fent des de 1976.

Deixa’t assessorar pel nostre equip de tècnics especialitzats per via telefònica o acostant-te als nostres punts de venda, recomanant-te els productes més adequats de calefacció a Barcelona. Garantim un servei de lliurament dels teus subministraments per a instal·lacions professionals en menys de 24h o de recollida en les nostres instal·lacions evitant les esperes.

Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.