Instal·lació de caldera de 270 KW per a aigua de procés industrial (Ref. 7432)


Empresa OEM dedicada a la fabricació de maquinària per a aplicacions de refrigeració de procés industrial reforma la seva instal·lació d’aigua calenta de procés.

Assoliments realitzats per DAUNIS:

  • Implementació d’instal·lació d’aigua calenta per aplicar procés industrial.
  • Els equips de generació de calor treballaven en recirculació en circuit primari agafant l’aigua del col·lector de tornada de planta i impulsant-lo al col·lector d’impulsió a planta.
  • Les bombes del secundari es trobaven a cadascun dels punts de servei repartits per la planta de producció.

Els muntatges estaven equipats principalment amb:

  • Agulles hidràuliques dissenyades i fabricades a mida en acer inoxidable i calorifugades amb planxa d’Armaflex XG. Podem definir una agulla hidràulica com un col·lector o petit dipòsit d’inèrcia que evita problemes de funcionament quan hi ha diversos circuits de treball en sèrie en un mateix circuit. En els casos en què tinguem sistemes que coexisteixen, com un circuit primari amb un circuit secundari i cadascú tingui una bomba. Les bombes poden interactuar i produir anomalies de cabal al sistema i alhora de les pressions. L’agulla hidràulica està dissenyada per evitar aquestes anomalies i problemes relacionats amb els diferencials de pressió, cabals, etc.
  • Caldera BAXI, model CPA 270-BTH amb cremador per a gasoil TECNO 34-L. Es tracta d´una caldera monobloc de baixa temperatura i 270kW de potència útil, fabricada de xapa d´acer especial per garantir una llarga vida útil. Llar sobre pressionat amb cambra de combustió i circuit de fums totalment refrigerats. Disposa d´una àmplia porta frontal (reversible) que facilita la neteja del feix tubular i de la cambra de combustió en futures tasques de manteniment.
  • El control de caldera es fa mitjançant regulació electrònica KSF. Rendiment útil (amb temp. mitjana de l’aigua 70ºC) a càrrega 100% del 95,0%.
  • Bomba GRUNDFOS, model MAGNA1 D-65-15F. Un únic cos amb dos capçals de manera que augmenta la capacitat alhora que se simplifica la instal·lació. A la senzilla i efectiva MAGNA1, s’hi afegeix la redundància, alternança i comunicació sense fils entre els dos capçals de la bomba.
  • Sortida de fums feta per coberta amb materials DINAK. Instal·lem xemeneia de doble paret 310/250mm a AISI-304/AISI-316 L amb aïllament de 30 mm de llana de roca entre elles. Instal·lem preses per desguassar possible condensació, presa per a mostra de fums i registre d’inspecció.
  • Instal·lació hidràulica realitzada amb canonada INOXPRESS d’acer inoxidable amb unions premsades i aïllada amb conquilla d’Armaflex XG, vàlvuleria de Genebre i suportació realitzada amb materials de Walraven.

Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.