Fabricant de maquinària climatitza la nova planta de producció amb dos chillers de 246 KW (Ref. 2850)


Empresa OEM dedicada a la fabricació de maquinària industrial per a l’acabat de superfícies: laminat, recobriment, envernissament i impressió digital.

Assoliments realizats per DAUNIS:

 • Implementació d’instal·lació de climatització claus en mà per a 2 plantes productives (planta 0 i planta 1) en nau de nova creació destinada a fabricació de maquinària.
 • Les dues plantes a climatitzar són iguals en àrea amb l’única diferència que una té una alçada més gran que l’altra. Ambdues plantes disposen de ponts grua, cosa que dificulta considerablement la ubicació d’equips de difusió i pas d’instal·lacions.
 • Hem ubicat la sala de generació a la coberta de l’edifici des d’on distribuïm l’aigua a cadascuna de les dues plantes.
 • Per a la producció de fred/calor hem instal·lat 2 xillers amb bomba de calor de KEYTER, ATLANTIA WA 2270I de 246 kW cadascuna, que treballen recirculant l’aigua al circuit primari.
 • Disposem d´un dipòsit d´inèrcia de MECALIA amb capacitat de 5000 litres i de fabricació especial per disposar de les tubuladures requerides.
 • Pel bombament, s’han instal·lat 6 bombes amb variador de KSB, model ETL 065-065-250. Cada xiller disposa d’una bomba exclusiva destinada a la recirculació.
 • Per a cada planta tenim un grup de pressió amb dues bombes que fa autònomament l’alternança entre elles i la funció de back-up en cas d’avaria. Per a la difusió del clima a les plantes hem instal·lat aeroterms per a fred i calor de CIAT: HELIO 4500 HEE i HELIO 4630 HEE, 16 unitats a cada planta.
 • Els hem controlat per zones amb termòstats amb comunicació modbus de SIEMENS RDF660MB.
 • Tota la instal·lació hidràulica s’ha realitzat amb canonada de PPR NIRON CLIMA d’ITALSAN aïllada amb ARMAFLEX XG d’ARMACELL i valvuleria de GENEBRE.
 • Totes les solucions a mida per a la suportació s’han fet amb materials de WALRAVEN.
 • Hem realitzat tota la instal·lació elèctrica de potència i comunicació amb BUS per acabar implementant un control general de la instal·lació a què accedeix l’usuari final via web. A causa de l’alçada que té la planta 0 (uns 10 metres), hem instal·lat destratificadors per millorar el confort del clima. Amb això evitem que de manera calefacció l’aire calent es quedi a la part alta del pis en lloc de prop dels usuaris. A cadascuna de les plantes instal·lem recuperadors de calor de SOLER & PALAU, model CADB-HE-D 16 LH ECOWATT per garantir el compliment de la normativa. Per a la planta soterrani realitzem una instal·lació de ventilació on instal·lem dues caixes de ventilació de SOLER & PALAU, model CVTT-H-25/25-3 i canalització amb conductes de xapa galvanitzada. Un cop realitzada la posada en servei de tot el sistema, ens encarreguem de la legalització segons RITE, així com de la proposta de manteniment preventiu.

Descargar caso de éxito

Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.