Com funciona la calculadora d’Alfa Laval?

Cada vegada són més els proveïdors i fabricants d’equips que faciliten la feina als seus instal·ladors. En aquesta ocasió volem presentar-te la calculadora d’Alfa Laval. Una eina online que, sense dubte, et resultarà molt útil.

Com a instal·ladors, quan hem de seleccionar un intercanviador de plaques de calor per als nostres clients o volem recomanar un ràpidament per a la seva instal·lació, tenim moltes variants a sospesar. A més a més, hem de fer una consulta prèvia als nostres proveïdors per saber quin és l’equip més indicat.
Això comporta una pèrdua de temps que pot fer, també, perdre al client.

Aquesta incertesa té els dies comptats.

El Programa de Càlcul d’Intercanviadors de Calor de Plaques d’Alfa Laval ha arribat amb força perquè elegeixis els teus equips al moment.
Si no la coneixies, t’assegurem que amb aquesta eina pots seleccionar el producte que millor s’adapta a la teva instal·lació amb només uns clics.

1. El Programa de Càlcul

Amb el Programa de Càlcul d’Intercanviadors de Calor de Plaques pots fer una selecció ràpida de l’equip a instal·lar. Inclús des del teu mòbil.

Es tracta d’una senzilla eina de selecció, creada per la marca Alfa Laval, que guia als instal·ladors fins a trobar els productes que necessiten per les diferents aplicacions possibles.

Suposa un recurs potent per instal·ladors, en el que podem trobar productes per aplicacions de HVAC, ACS, refrigeració comercial, refredament d’oli, processos de llet i begudes i tractament d’aigua i residus.

A continuació et mostrem com utilitzar la calculadora perquè en treguis el màxim rendiment.


2. Com funciona i com instal·lar-ho? 

Ni es tracta d’una app que ocupi espai en el teu telèfon mòbil ni d’un programa que hagis d’instal·lar en el teu ordinador o tablet. L’eina d’Alfa Laval Iberia et permet fer la selecció d’equips de forma online, només necessites connexió a internet!

Dit això, passem a explicar el funcionament de l’eina.

Entra a l’eina a través del teu mòbil, ordinador, o tablet. És molt senzilla, pots clicar sobre el botó que t’apareix en primer lloc i et portarà a les diferents opcions per trobar els productes que necessites instal·lar i les diferents aplicacions (també pots baixar el ratolí fins a trobar les opcions).

Recomanació:
Assegura’t de seleccionar el país i l’idioma correctes. És important que ho facis des de l’inici de la navegació per obtenir els resultats desitjats amb la calculadora. En la part superior dreta de la pantalla, en el menú superior, trobes aquesta opció”


-Aplicacions predefinides.

Aquí trobaràs els productes que busques. S’han afegit noves funcionalitats a l’eina de selecció d’equips i per això te les volem detallar.
Es tracta de les aplicacions que com instal·lador ja coneixes, però fem un petit repàs.

Tindràs sis opcions d’aplicacions predefinides a escollir:

HVAC.

HVAC són les sigles que engloben la calefacció, ventilació i aire condicionat. Fan referència a la renovació de l’aire i el seu tractament, temperatura i humitat confortable per les persones.
Gràcies a la tecnologia utilitzada per Alfa Laval en els seus productes s’aconsegueix unes condicions saludables i segures.

Si continues amb l’opció de cerca de HVAC, trobaràs una nova selecció. En aquesta ocasió hauràs de ser més precís i decidir per una o una altra opció. Les opcions són les següents:

Nota:
Clica els botons de selecció d’opcions de la calculadora sense obrir-ho en pestanyes noves. Si ho fas, és possible que torni a demanar-te la ubicació (país i idioma) i hagis de tornar a l’inici de l’aplicació”

Terra radiant.
La calefacció per terra radiant distribueix la calor sota el terra. És una alternativa als radiadors.

Calefacció per radiadors.
L’ús d’aigua calenta per crear un ambient interior confortable.

Productes ACS.
Solucions d’aigua calenta sanitària per obtenir un subministrament fiable i econòmic d’aigua.

Escalfament de piscines.
Alta eficiència energètica per mantenir una temperatura constant.

Unitats de reemplaçament.
Unitats per reemplaçar els equips antics.

Refrigeració comercial.

Aquí trobaràs aplicacions de climatització com poden ser refredadores per aire condicionat, calderes per la calefacció de l’aigua de l’aixeta, bombes de calor i refrigeració transportada…
Intercanviadors de calor soldats de coure o de carcassa i tubs per refrigeració.

En aquesta ocasió les opcions que pots seleccionar són tres:

Evaporació.
Per passar d’un estat líquid a un estat gasós.

Condensació.
Per passar d’un estat gasós a un estat líquid.

Unitats de reemplaçament.
Unitats per reemplaçar els equips antics.

Refredament d’oli.
Una gamma completa de refredadores d’oli compactes.

Processos de llet i begudes.
Aplicacions per la indústria làctia i de begudes.
En aquesta secció, i depenent del tipus d’indústria on hagis de realitzar les teves instal·lacions, tens moltes opcions. Aquest tipus d’indústries ho requereixen.

Tens les següents opcions:

I a més a més, en cada una d’aquestes opcions, les alternatives pel teu projecte es multipliquen.

Llet.
Els components d’aplicacions làctiques han de ser higiènics i optimitzar la producció del teu client.

Refredament de llet.
Productes de processament de qualitat i competitius.

Pasteurització de la llet.
Per reduir la presència d’agents patògens.

Pasteurització de crema.
Proporciona altes temperatures per combatre agents bacterians.

Begudes.
Aconsegueix que el teu client tregui el màxim partit de les matèries primeres amb processos multifase, mòduls i línies de processament integrals.

Sol·licita els equips d’alfa Laval adequats perquè el teu client pugui refredar les seves begudes ràpidament.

Refredament de cervesa.
Refredament de cervesa verda.
Refredament de most.
Refredament de llevat.

CIP.
Tens equips d’instal·lació necessaris per desenvolupar totes les fases que s’han d’aplicar en aquest tipus d’empreses. Instal·la equips eficients.

Tractament d’aigües i residus.
Instal·lacions que requereixen el tractament en línia de fangs o d’aigües i per les instal·lacions que requereixin deshidratadors centrífugs.

Estacions de depuració d’aigües residuals.
Elimina els contaminants d’aigua en la planta de depuració del teu client.

Estaciones de tractament d’aigua potable.
Equips per estacions potabilitzadores d’aigua de manera que es torni apte pel consum humà.

Informació.
En aquest apartat podràs disposar i gestionar amb el menor temps possible la documentació tècnica de cada un dels productes que necessitis instal·lar.

Des de formularis per la presa de dades de disseny d’intercanviadors o manuals d’instruccions o d’operació, fins documents relacionats amb cada gamma de productes.


– La selecció de les ofertes.

En finalitzar el procés de selecció, que es realitza amb tant sol uns clics com hauràs vist si has pogut començar a navegar una mica per l’eina, et porta als diferents productes que Alfa Laval ofereix per instal·ladors professionals.

En aquest punt de la navegació, és on pots acotar els paràmetres que et convinguin. Des de la font de calor que necessites per la teva instal·lació fins a la potència, la temperatura del costat primari i secundari o el tipus d’intercanviador que més s’ajusti al tipus d’instal·lació que estiguis realitzant.

I no acaba aquí el que l’eina et pot oferir. L’aplicació també et permet veure tots els accessoris que tenen relació amb la teva selecció i fer comparatives.

Per sol·licitar una oferta hauràs de clicar sobre el botó que apareix en cada un dels equips en finalitzar el procés de selecció.

I no et preocupis si no saps on ha anat a parar la teva selecció!
En el menú d’inici de la pàgina hi ha una icona on es guarden totes les teves sol·licituds. S’obrirà un desplegable i en aquest hi ha un botó per “Anar a petició d’oferta”.

Clicant en aquest botó l’aplicació ens indicarà un llistat de tots els socis per canalitzar la teva sol·licitud de manera ràpida.


3- Un recurs per les teves instal·lacions.

En definitiva es tracta d’una calculadora que ens facilita la cerca i selecció dels productes adequats per les instal·lacions que tinguem de realitzar.

Amb el suport de Daunis i el programa de càlcul d’Alfa Laval, tot és més fàcil.

Si tens dubtes o vols que t’assessorem contacta amb nosaltres.

 

Publicat el Categories Instal·ladors, Bombes i fluids
Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.