Sistemes d’aire comprimit: eficàcia vs eficiència energètica

El nostre responsable comercial de la Divisió Industrial de Daunis reflexiona sobre per què és millor tenir un sistema d’aire comprimit eficaç vs eficient.
El coneixement de les instal·lacions permet detectar des dels punts de consum les necessitats de generació de l’aire comprimit per subministrar equips adequats, robustos i eficaços.

Per què és preferible tenir un sistema d’aire comprimit eficaç abans que un sistema eficient?

A Daunis no pretenem únicament proveir un equip eficient als nostres clients per millorar un percentatge marginal del seu consum elèctric, el nostre objectiu és subministrar un sistema eficaç en el seu conjunt analitzant des de l’aplicació dels consums.
No serveix de res millorar un percentatge elèctric en una generació si estem desaprofitant l’aire comprimit en el seu consum.

Tendim a establir amb els nostres clients una relació de llarg recorregut per això quan parlem d’eficiència, hem de transmetre que l’important és l’eficàcia.
Un cop aconseguida l’eficàcia, els nostres clients podran produir de manera estable i robusta.

Quan haguem aconseguit l’eficàcia en una instal·lació podrem analitzar la seva eficiència. Tots coneixem instal·lacions amb màquines o instal·lacions suposadament eficients que han quedat sense ús a causa de la dificultat de control o poca robustesa.

Volem proveir d’instal·lacions amb eficàcia, aprofitant els equips actuals del client fent reenginyeria de les seves instal·lacions i integrant, si cal, equips nous d’alta eficiència.


 

Publicat el Categories Indústria, Aire comprimit
Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.