El Road Show de Viessmann, en imatges

Daunis ha reunit aquest dijous a empreses i a instal·ladors per realitzar un Road Show de les novetats Viessmann.

Un cop més, hem celebrat un dels nostres Road Show per mantenir-nos al dia pel que fa a les novetats del mercat i les marques especialitzades per a instal·ladors.

En aquesta ocasió, vam voler saber més sobre els nous productes d’un proveïdor que sempre cal tenir en compte per a l’elecció dels equips de les nostres instal·lacions, Viessmann. El fabricant de sistemes industrials, de calefacció i de refrigeració va portar fins a les nostres portes la nova generació de productes i les novetats de la marca.

Tots els assistents van conèixer de primera mà, al costat dels nostres tècnics i el seu assessorament personalitzat, els avantatges que ofereixen i els sistemes més adequats per les seves instal·lacions.

 

Viessmann va portar fins a les nostres portes la nova generació de productes i les novetats de la marca”

L’objectiu d’aquest Road Show va ser crear un punt de trobada on exposar els productes millorats i les novetats de la marca als nostres professionals instal·ladors en exclusiva. Una manera d’apropar-se a nosaltres de forma còmoda i propera.
T’ensenyem el Road Show de Viessmann en imatges.

Quins productes ens van presentar?

En aquest road show van ser més d’una de les novetats que ens va presentar la marca Viessmann i que ens va fer gaudir a tots.

L’esdeveniment es va produir al pàrquing de les oficines de Daunis a Terrassa, i en ell ens van mostrar les novetats en producte solar, aerotèrmic i calderes de condensació de gas. Unes alternatives que es llancen al mercat i que, como instal·ladors, hem de tenir en compte per oferir l’últim als nostres clients.

Les novetats més destacables de l’esdeveniment, i entre els principals productes que es van presentar; La nova generació de caldera mural de condensació i la bomba de calor monobloc que van ser protagonistes i que ens ofereixen millores considerables respecte a models anteriors.


-Caldera mural de condensació VITODENS 200-W

Una caldera mural de condensació de gas petita però amb tecnologia puntera.

– Amb wifi integrat i rang de modulació fins a 1:17.
– Les garanties s’amplien fins als 5 anys al connectar-nos, gratuïtament, a la app VICARE.
– Major eficiència i respectuosa amb el medi ambient.
– Més duradora.
– Major estalvi de combustible.
– Ergonomia única.


-Bomba de calor monobloc VITOCAL 100-A

Una bomba de calor monobloc per aquestes ocasions en les que l’espai d’instal·lació que tenim es reduït. Es molt fàcil d’instal·lar per això, no ens portarà molt de temps col·locar-la.

– Alt rendiment amb un COP elevat fins a 4,85 en calor (A7/W35).
– EER de fins 5,4 en fred (A35/W18).
– Líquid refrigerant ecològic R32.
– Respectuosa amb el medi ambient.
– Tractament del evaporador GoldFinTM.
– Major resistència a la corrosió.


Per què Viessmann?

Viessmann és una empresa que ens aporta un comportament responsable i duradora amb qualsevol de les nostres instal·lacions. Un dels principis de la empresa és la sostenibilitat, sent un dels pioners en matèria mediambiental i en el sector de la calefacció, pel que garantim una eficiència energètica dels sistemes òptima.

En aquesta ocasió ens van presentar nous sistemes més eficients gracies a la tecnologia puntera amb la que treballen. Un avantatge competitiu per als projectes e instal·lacions que haguem de realitzar.


Road Show a Daunis

Els professionals instal·ladors que van assistir, es van beneficiar d’un descompte exclusiu per la compra dels nous sistemes.  I a més, van entrar a un sorteig d’un cap de setmana en parador per a dues persones!

Celebrem els Road Show a Daunis de manera continua. Son una gran oportunitat per obtenir la informació necessària per actualitzar les nostres instal·lacions i mantenir-nos al dia.

 

Publicat el Categories Instal·ladors, Calefacció
Utilitzem cookies per personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant estaràs acceptant el seu ús. Més informació.